MENU

What people say about us

Credentials

Kennedy van der Laan

Wij zijn heel tevreden over de kwaliteit, prijs en snelle levering van vertalingen in diverse talencombinaties door Translations.

Lara Crul

GMP +

Sinds 2003 maakt GMP+ International naar grote tevredenheid gebruik van de diensten van Translations Vertaalbureau. De vertalingen zijn van hoge kwaliteit.

De professionaliteit en servicegerichte benadering spreekt ons aan. De opdrachten worden snel en constructief opgepakt. Spoedopdrachten krijgen de nodige zorg, evenals onze vraag technische termen en vakjargon correct te vertalen.

De medewerkers denken gevraagd en ongevraagd met ons mee. Samen zoeken we naar de beste oplossing.

De geleverde vertalingen zijn naar volle tevredenheid. Kortom: een zakenpartner, waar wij zeer tevreden over zijn en waar we nog lang mee zullen samenwerken.

Johan den Hartog
Managing Director

GMP +

Technische Unie

Technische Unie werkt prettig samen met Translations. Ze zorgen voor snelle en kwalitatief goede levering van vertalingen.

Technische Unie

AMS Advocaten

AMS Advocaten maakt al een aantal jaar gebruik van de diensten van Translations. De lijnen zijn er kort, waardoor het contact persoonlijk is en er snel geschakeld kan worden. De kwaliteit van geleverde diensten is hoog, iets dat vanzelfsprekend erg belangrijk is ons vakgebied.

Thomas van Vugt